Uncategorized

det er sønda’

10. oktober 2010

Vi har vel alle et par søndagsritualer – eller tre. Jeg har mange. Og et av dem pleier å være å våkne opp, stiv av skrekk, og tenke: h va gjorde jeg i går?! Hvor har jeg gjort av bankkort og mobil? Har jeg tatovert en playboy-kanin på ræva? Og hvor faen er venninnen som egentlig skulle ligget ved siden av meg? Så den vanlige ringerunden. Facebook-runden. Runden rundt i leiligheten. Ingen fyllefangst denne gangen. Er jo ikke sjeldent jeg har drasset med meg løse trafikkskilt og pappfigurer hjem, men i dag var det eneste nye selskapet: fire nye blåmerker. Og jeg som tok det så rolig i går.

Grunnen til at jeg føler meg mørbanka kan jo ha noe med det elendige billettsystemet til Oslo Spektrum å gjøre. Var jo på David Guetta i går, og stod i kø i over en time for å få tak i billettene. Nei, vent! Jeg stod ikke i kø. Jeg stod inneklemt i en klynge og hadde fremmede rumper, fingre, haker og hender over hele meg. Fikk meg i hvert fall et par nye venner, da.

NÅ ligger vi jentene hjemme hos Selma med TV’en på, og suppe og popcorn på bordet. Vi syns vel alle synd på oss selv av en eller annen merkelig grunn. Dette ble sykt givende. Over og ut, så lenge!

No Comments

Leave a Reply