Uncategorized

nå har jeg sjekket inn på SATS igjen

11. oktober 2010

Jeg våknet ordentlig opp i åttetiden i dag morges, og innså at jeg egentlig ikke hadde sovet i det hele tatt. I løpet av natten har bihulene mine tettet seg igjen så kraftig, at det kjentes ut som om en eller annen tikkende bombe ruller rundt i hodet mitt. La dette være et mareritt! Jeg skal ha min første time med personlig trener på SATS, og jeg nekter å droppe det fordi jeg er syk, det er så typisk meg!

Sta som jeg var, kom jeg meg heldigvis på SATS. Der møtte jeg Cristian, min personlige trener. Vi googlet oss fram til at det kun gjør vondt verre å anstrenge seg fysisk med bihulebetennelse, så i stedet satte vi i gang med å prate om hvordan dette skal fungere, mine mål og mine ønsker. Og jeg følte at jeg måtte være ærligere enn jeg har vært mot meg selv på lenge. Den dårlige motivasjonen jeg har hatt, den dårlige livsstilen jeg har hatt med fest og nattmat, det ustabile kostholdet mitt – og så videre. Og så var det fram med målebåndet. Ingen kan juge for et målebånd.

Da den delen over, ble det både tegnet, forklart og krysset av på skjemaer. Og det var så deilig å høre på Cristian, for jeg fikk virkelig troen på at det kommer til å ordne seg for meg. Ja, jeg har forfalt en smule, men jeg er bare 20, det er ikke for sent å få en bedre livsstil, bedre helse og ikke minst å komme i bedre form.

Til tross for at jeg satt der med tjue kilo klær og hadde bihulebetennelse, klarte Cristian å motivere meg på det sterkeste. Jeg hadde nesten lyst til å si at jeg bare tulla med at jeg var syk, sånn at vi kunne ta en treningsøkt med en eneste gang. Men nå skal jeg bruke et par-tre dager på å bli frisk, og så er det på’n. Så alle dere som har spurt hvordan det går med treningen; da er dere oppdatert, opplegget er i gang : ) Kommer selvfølgelig til å dra med meg råd, tips og andre smarte greier som jeg lærer og opplever gjennom treningen, og ikke minst med personlig trener, så dette blir gøy! Forhåpentligvis kan jeg motivere noen av dere også. Så mye mer enn dette vil jeg ikke fortelle før jeg i hvert fall har gjennomført en treningsøkt.

Cristian! : )

Husk at man ikke alltid kan sitte hjemme i sofaen og skylde på at man ikke er motivert, og at man venter på at motivasjonen skal komme. Det er nemlig ikke alltid at motivasjon blir kastet i fanget ditt, i likhet med mastercard fra DnB Nor og krill-selgere i Karl Johan. Noen ganger må du komme deg opp og ut for å finne motivasjonen, noe jeg erfarte i dag. Så hvis det ikke kommer til deg; go get it!

Ps. Gjett hva jeg nettopp fant på iPhonen min! SATS-applikasjon! Det betyr at jeg kan bestille gruppetimer der, samt lese kosthold-tips, treningstips og finne ut om åpningstider osv. Kjekt a gitt!

No Comments

Leave a Reply