Uncategorized

immunforsvar til salgs

12. oktober 2010

Etter et døgn er jeg fremdeles lenket til sengen – på en ganske usexy måte. Jeg hater å ligge i sengen og glo på TV, føler meg som en eller annen trygdesnylter som er dømt til å gjøre det resten av livet. Men føler meg heldigvis bedre i dag, så nå gjelder det bare å bli liggende og ruse seg på nesespray i et døgn eller to til, så er jeg klar til å ta fatt på livet igjen.

Nå som jeg har utviklet firkanta øyne, må jeg si at det er et par TV-ting jeg ikke forstår.

* Sinnasnekkern. Han er jo ikke sinna for fem flate øre?

* Big Bang Theory. Jeg har hørt folk uttale at de «digger showet». Det er faen meg det verste jeg har sett.

* Twilight. Så nettopp på Oprah som hadde Twilight-folka i studio, og de drev og besøkte masse fans. Og når jeg sier fans, så mener jeg fans. For det første: skuespillerne ser jo ikke ut. For det andre: hvem interesserer seg virkelig for vampyrer og varulver som løper rundt i skogen og biter hverandre mens de spyr ut evigvarende klisjeer om kjærlighet og livet? Ikke at jeg har sett filmene eller lest bøkene, men jeg har da fått et par inntrykk.

No Comments

Leave a Reply