Uncategorized

en fin sykedag

13. oktober 2010

Dette innlegget vil jeg starte med å reklamere for min fabelaktige Twitter-profil! Har endelig skjønt meg på Twitter, nemlig, så nå skal det twitres på så fuglene kvitrer. Eller noe. Var jo hos min kjære Christopher i dag, og han har pimpet profilen min. Så følg meg på Twitter her/twitter.com/idawulff – Or die!

Da jeg gikk opp og gjennom Frogner for å dra på sykebesøk i dag, stoppet jeg ved døra til Kong Halvor. Han fyller 22 år i dag, og siden jeg er for syk til å dra i bursdagen hans, tenkte jeg at jeg skulle ringe på og synge bursdagssangen på callerannlegget for så å løpe videre, men der var ingen hjemme. Så tar det her i stedet; hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere. Og så kan jeg ikke resten. Men gratulerer med dagen min smukke venn.

Med «sex on fire» på øra gikk turen videre, og jeg gikk ekstra sakte fordi jeg skal flytte fra Oslo snart. Og det er så deilig å gå rundt i Oslo med musikk på ørene. Jeg kommer virkelig til å savne det. Da jeg kom fram til Christopher, glemte jeg hvor synd det er på meg om dagen. Han så nemlig slik ut:

//allchristopher.com

Christopher har operert nesen sin for andre gang, og uten å nøle kan jeg vel si at stakkaren har det ganske vondt. Så vi har tilbragt hele dagen i sofaen med TV, prat – og dessverre litt latter. For som dere kan se, er det jo til Christophers nese beste om han ikke ler så mye. Og det ble jo et problem. For sammen lever vi litt av å le.

Da kvelden hadde sneket seg på og jeg tenkte det var på tide å dra hjem og spise en sunn middag, kom Jan hjem med kake til sin sofaliggende ektemann. Og tror dere jammen ikke det var kake til meg og. Neineinei, nå ødelegger du alt, jeg skal opp og trene med personlig trener klokka 9 i morgen tidlig! Men kake ble det like sikkert som det har vært en hyggelig dag.

Synderne….

I dag skulle jeg både vært på studentcruise og i bursdagen til Halvor, men pågrunn av helsa måtte jeg jo droppe begge deler. Men nå begynner jeg heldigvis å bli bedre, så i morgen tenkte jeg å leve livet som normalt. Slutt på sutring i stillesittende aktiviteter! Og resten av uken blir garantert veldig, veldig hyggelig. Her er den!

1 Comment

  • Reply Anonym 14. september 2016 at 16:55

    hvorfor opererte han nesa?

  • Leave a Reply