Uncategorized

trygdesnyltende vampyrer

13. oktober 2010

Okei, først og fremst: jeg fikk litt kjeft for å ha brukt ordet «trygdesnylter» i forrige innlegg. Tror jeg er blitt misforstått. Jeg har da absolutt ikke noe jeg skulle ha sagt til mennesker som mottar trygd. Bare til mennesker som snylter på trygda uten gyldig grunn. Derav ordet: trygdesnylter.

Når det er sagt, så må jeg si at jeg er enig i at jeg ikke bør uttale meg om Twilight når jeg ikke har peiling. Derfor har jeg nå fikset en date med to gale venninner som forguder hoggtenner og assosiasjoner til etternavnet mitt, og skal i det minste SE filmene. Og tro meg, jeg kommer tilbake til dere etter det.

Siden sist har jeg brukt dagen akkurat som jeg brukte den sist vi «snakket». Og til min selvsentrerte, store glede, begynner jeg å føle meg bedre. Drittmat, en seng full av puter og ulovlig nedlasta TV-serier er neimen ikke overvurderte medikamenter. Flaks de kommer uten resept, for de smertestillende man får kjøpt på matbutikken er så latterlige, at å ta dem mot smerte er det samme som å be en partysvenske om å sniffe mel.

Og ellers har jeg ikke mye nytt å meddele, bortsett fra at katta mi gleder seg stort til halloween. Noen som klarer å gjette hva Bella har tenkt til å kle seg ut som?

No Comments

Leave a Reply