Uncategorized

epokepessimisten er på vei i seng

18. oktober 2010

I dag så jeg den første Twilight-filmen. Jeg likte den. Ellers ingen kommentar, jeg bare gir opp. Denne dagen er en eneste stor nedtur, jeg er superdeppa, har vondt over alt og vil hjem til der jeg kom fra, før jeg inntok Oslo med høye hæler, moro på menyen og en stor dose likegyldighet.

Hadde vært en smule ålreit om hjertet og hjernen kunne fungere sammen, sånn skikkelig. Hjernen min lurer meg alltid til å tenke ting som gjør vondt i hjertet. Ikke at det er noe spesielt som går og gnager om dagen, jeg er bare generelt epokepessimist om høsten, for alt jeg vet kan jeg være mongoblid og klar for nye eventyr når jeg våkner i morgen tidlig.

Så jeg gir det en sjans, og krysser fingre, tær og pupiller for en solskinnsdag i morra. Hvis snøen har begynt å dale, takker jeg seriøst for meg.

No Comments

Leave a Reply