Uncategorized

blottelista dott no

20. oktober 2010

Jaja, i dag er dagen hvor golddiggerne er på mannejakt, koneklubben sladrer om den lave økonomien til naboen, og mediene horer seg med å late som om de er overrasket over hvor lite landets kjendizer tjener. 579 triste sjeler har foreløpig sjekket ut hva jeg tjente i fjor, og politikere, mannen på gata og andre skjeggefjes på TV krangler om hvor vidt disse skattelistene faktisk bør være offentlige. Jeg syns det blir for privat. Tenk på alle de stakkarsene som kjører jetset-style og lyver på seg masse penger, da! Skattelistene er jo sosialt MORD.

Jeg, foreksempel, når jeg er på byen kjører jeg skikkelig Marie Amanda-stil og bare; jeg tjener 2 millioner i året på bloggingen lizm. Og så tjente jeg ikke en halv en etter at skatten var betalt en gang! Jøye meg, så flaut!

Jeg får vel slenge meg på bølgen, og sette meg ned og søke på fettern til broren til katta til naboen. Det er jo nå man kan finne ut hvem man bør gifte seg med her i landet!

Men det er ganske digg jobb jeg har, da. På bildet over demonstrerer jeg for dere hva jobben min går ut på. Åh, jeg er så typisk hatobjekt for sure menn som bruker 25 timer i døgnet på å skrive gretne kommentarer i kommentarfeltet på db.no. Elsker det!

I kveld kommer det forresten enda en konsert-konkurranse her på bloggen! Har forstått det som at det er populært, så da kjører vi på med det. Waiit for it!

No Comments

Leave a Reply