Uncategorized

vinn billetter til taylor swift-konsert

20. oktober 2010

I samarbeid med Live Nation deler jeg ut 2 billetter til Taylor Swift-konserten som skal være i Oslo spektrum 9. mars 2011! Billettsalget starter 25. oktober, så det kan lønne seg å huke av datoen i kalenderen og stå opp tidlig om man vil ha med seg konserten. Billettene blir lagt ut for salg på denne siden .

For å vinne konkurransen må du skrive i kommentarfeltet under dette innlegget hvorfor DU fortjener å vinne! Kjør på, og lykke til! : )

Gjett om jeg skal på konsert! Det er egentlig ikke min musikksmak i utgangspunktet, men man kan ikke unngå å like Taylor Swift. Maken til jordnær og søt stjerne skal man lete lenge etter. Og jeg som har hatt så mye unødvendig kjærlighetssorg har jammen fått trøst av de fine sangene hennes også. Så jeg gleder meg stort!

No Comments

Leave a Reply