Uncategorized

idas spioner

21. oktober 2010

En venninne av meg syter og klager som innesperra gruvearbeider på alle Facebook-statusene. Er hun ikke kvalm har hun vondt i hodet, og er hun ikke sliten, så skal hun stå opp tidlig dagen etterpå og slite seg fullstendig ut. Det er nesten så jeg klarer å bli i dårlig humør av det noen ganger. Men nå føler jeg plutselig at jeg følger i hennes fotspor, og at det er jeg som syter og er syk om hverandre.

Faktum er jo at jeg virkelig syns synd på meg selv og er småkjip i formen, men man blir vel ikke friskere av å fortelle hele verden hvor mange doruller man har brukt på å blåse ut hjernegørra si. Positivitet, sir. Positivitet.

As we speak vasker jeg klær for harde livet. Må sortere ut hva som skal settes på lagerbod, hva som skal hjem til Tønsberg og hva som skal være med til LA. Ingen enkel jobb. Det er sånn at man kan ha med seg 2×23 kg til USA? Syns jeg leste det et sted.

Resten av kvelden har jeg store planer om  å skjemme bort meg selv. Linn Skåber skal pryde TV-skjermen, mat skal bestilles over telefon og…. Så skal jeg sove lenge og våkne opp frisk i morgen. Måtte med tungt hjerte avlyse PT-timen min kl. 08.30, det er vel bare om å gjøre å bli helt frisk før jeg anstrenger meg noe mer nå.

Så vil jeg dedikere dette bildet og en liten hilsen til jo jenter som satt på trikken og diskuterte meg og forholdet mitt til katten min Bella i dag. Jenter, dere kan ta det helt med ro. Selv om jeg ikke videoblogger hver gang jeg gir Bella vann og mat, så behandler jeg den lille klumpen min veldig bra, og hun kunne ikke hatt det bedre. Nesten, da.

Det er helt hysterisk hvor mange av venninnene mine som hører samtaler om meg rundt omkring, føler nesten at de er spionene mine på oppdrag, haha. Jeg syns uansett det er like festlig å høre om hver gang. Men neste gang, kan dere ikke heller diskutere det tragiske kjærlighetslivet jeg har hatt, i stedet for KATTA mi?!

Vet jeg skulle tenke positivt, men det er torsdag, og naboen under meg spiller så høy musikk at det vibrerer i trusa når jeg sitter på gulvet og sorterer skittentøy. Arg.

1 Comment

  • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 05:15

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply