Uncategorized

er det ikke deilig å ha noen å hate

23. oktober 2010

Mange mennesker hater meg. Mange mennesker som ikke kjenner meg, som kanskje aldri har møtt meg i det hele tatt. Jeg syns det er ytterst interessant, og har kartlagt disse haterne litt, for å finne fellestrekk – og ikke minst hva jeg kan gjøre for at de skal forandre mening. Selv om jeg faktisk er avhengig av noen haters for å komme dit jeg vil, er det jo aldri hyggelig å bli møtt av fordommer som omhandler ens egen person og skikkelse. Here we go – og nå har jeg på følelsen at folk kommer til å hate meg enda mer.

* Arbeidsslaven

Ikke arbeidsnarkomanen som er helt avhengig av å jobbe, men arbeidsslaven som MÅ jobbe for å overleve. Arbeidsslaven hater meg fordi han/hun må stå og pipe bleier i kassa eller selge tranpiller på gata til halve lønna mi, mens jeg kan stå opp når jeg vil, og har trening og et par morsomme møter som hardeste arbeidsøkt.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: kanskje jeg kunne ta på meg en drittjobb et par ganger i uka, bare for å bli litt mer akseptert. Noen som trenger vaskehjelp eller kaffe-og-kopimaskin-hjelp?

* Etterveksten

«Etterveksten» vil jeg definere som et menneske som sjeldent tar seg råd til å gå til frisøren, ikke kan prioritere å fikse neglene sine en gang i måneden og som bestandig har halvtom sminkepung. Her i gården står folk i kø for å gjøre meg vakker – jeg forstår at det er noe å hate.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: her foreslår jeg egentlig bare at jeg slutter helt å ta vare på meg selv. Folk er jo så røde her i landet at det viktigste er at det skal være likt for alle, så hva med at jeg bare gror hår under arma og sår litt hårvekst på overleppa i samme slengen.

* Alenepappaen

Han som sitter og kommenterer agurknytt på db.no, dagbladet sin nyhetsside. Han er i mot alt som står der, og ville sikkert reist seg kraftig i protest om noen hadde skrevet noe så enkelt og godhjertet som at «-vi må hjelpe de eldre». Når det blir skrevet om MEG blir det helt kaos, og de ubarberte alenepappaene med omsorgsrett annenhver helg og intet annet enn Grændis i fryseren, får gåsehud og setter himmel og jord i bevegelse, mens de lurer på HVA SOM HAR SKJEDD MED VERDEN.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: slutte å svare på Dagbladet sine intervjuer. For en gangs skyld jeg seriøs. Jeg tenker alltid at «greit, jeg skal gi dem en sjanse til», men hver gang finner de på setninger jeg liksom skal ha sagt, og setter ting i en annen setting enn realiteten. En gang trykte de til og med et bilde av meg hvor jeg hadde vrengt sokk på en dobbeltside. Jeg pleier ikke å ha sokkene mine på vranga, OKEI?!

* 110% seg schæl

Mennesker som anser seg selv for å være annerledes og 110% seg selv, har det med å mislike meg sterkt. Nå er jo jeg av den oppfatning at alle som sitter og vugger på trikken mens de hører på melankolsk musikk, hater verden og bruker så mye tid på å framstå som freaka kunstnere at de ikke får utrettet en dritt, faktisk er de som er mainstream – men de hater meg altså fordi jeg er mainstream, blond, intetsigende og…BLOND, igjen. Jeg kan også sitte og meditere mens jeg lese Ringenes Herre i en park på Grunerløkka, jeg bare orker ikke.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: jeg har da allerede gjort en effort og sett Twilight, til og med innrømt at jeg likte det – enough said? Dessuten vurderer jeg å henge mye mer på Løkka og snakke om bøker jeg verken har lest eller kommer til å lese.

* Bloggerne

Enten prøver de å bli bestevennen min, eller så hater de meg sterkt og inderlig, og forteller gjerne om det på bloggen sin eller i kommentarfeltet mitt. Er ikke så mye mer om den saken, må bare si at jeg ikke har for vane å hate folk som får til det jeg ikke klarer, så jeg forstår det ikke helt.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: invitere alle på bloggfest så blir alle zchempegla’. Party like a blogstar.

* The forgotten

Jeg er ikke overlegen, og jeg er kjempejordnær. Men dessverre har jeg ikke MULIGHET til å sette meg inn i å svare på tre særoppgaver og skoleprosjekter om dagen. Jeg vet at jeg er skolepensum og at det egentlig bør være min plikt, men jeg har ikke sjans. Og det har så absolutt gjort meg upopulær i enkelte klasserom og studiegrupper, har jeg fått med meg.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: stå opp klokka sju i stedet for klokka elleve, for å svare en del er bedre enn å bare svare noen. Hadde jeg bare klart… Blogqueen needs her beautysleep.

* Dyreelskerne/fanatikerne

Jeg har arvet en kaninpels fra min mormor som fortsatt lever (mormor altså, ikke kaninen), og har en kattepus som koster mange tusen kroner. At jeg i det hele tatt kan HA en sånn pels, og at jeg ikke adopterte en hjemløs katt er bare HELT umennesklig. JAVEL.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: absolutt ingenting, go fuck yourself.

* Ungdomsskolejenta

Vi kjenner vel alle «ungdomsskolejenta». Hun er ikke ungdomsskolejente, men hun henger fortsatt igjen i tiden hvor magetopp, nesepiercing og deiligst.no var kult – for ikke å snakke om STORE mengder baksnakking og bitchfight. Ikke at man trenger å være «ungdomsskolejenta» fordi man har fått barn, men ungdomsskolejenta flytter gjerne til bygda med en småvoldelig kjæreste, plopper ut et par kids for å få magetopp-shoppingen finansiert av NAV, og sitter på laptopen sin og hater den vellykkede verdenen utenfor. Og så leser hun idawulff.com, da, og syns den er driiitteit og driiitoverfladisk. Magetopp er mye kulere.

Hva jeg har tenkt å gjøre med saken: kanskje begynne å posere litt i magetopp, og sette inn nosepiercingen igjen. Skrive litt om hvor mye jeg hater livet, og prøve for harde livet å bli gravid med en random?

Etter å ha satt opp denne oversikten, ser jeg at jeg nesten bare må la haterne være hatere. Det blir i hvert fall det beste alternaltivet for meg.

Hvem er det som hater deg for hvem du er? Faller du innenfor noen av disse kategoriene, og hater du meg i såfall mer eller mindre nå?

1 Comment

  • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 22:31

    Thanks again for the article post.Really thank you! Want more.

  • Leave a Reply