Uncategorized

siste dag som oslogurl

25. oktober 2010

Jeg burde vel egentlig stått med huet langt nedi vaskebøtta i dag, men det var på en måte siste dag som Oslojente – så jeg bestemte meg for å gjøre noe fint ut av dagen i stedet. Vel, jeg er nok fortsatt Oslos eiendom, men på mandag har jeg ikke egen leilighet lengre, så jeg føler vel at det er et lite veiskille. Gleder meg stort til å reise og til å kjøpe egen leilighet altså, så misforstå meg rett.

Startet dagen med å trene med Cristian, min personlige trener. Etter treningen hadde vi kostholdstime, hvor det gikk opp et par lys fra meg. Men mer om det senere. Etter trening ble det et par utslitte timer i sofaen (jeg er så svak, og tåler ingenting på SATS, det er helt krise)! Og så var det på tide med både kafèbesøk og shopping med Johanne ved min side. Johanne var sminkeløs, og selv om hun var ganske så søt, så holdt hun seg bak kameraet i dag. Jeg derimot. Her er jeg. Vakker som alltid.

Jeg har nemlig et lite basisplagg-prosjekt på gang – derfor denne shoppingen. Jeg har for uvane å fly på billigkjeder og kjøpe hundrevis av poleyster-plagg hvert eneste år, og slike plagg blir alltid ødelagt, utvasket eller stygge etter kort tid. Så nå er jeg veldig hypp på å bygge opp en basisgarderobe, slik at jeg alltid har en enkel jeans, alltid har noen enkle singleter, alltid har noen enkle gensere osv. Altså, plagg som jeg kan bruke til det meste og kombinere med alt fra finstas til søndagsoutfit. Og slikt må man jo investere i!

Så i dag var jeg på Tatler, de har nemlig begynt å selge et av mine nye yndlingsmerker, wee! Basics med «det lille ekstra», om jeg kan få lov til å si det slik. Arnie Says heter det. Jenteklærne er for det meste basics, men med små detaljer og morsomme løsninger som gjør at man kan bruke det både som basic-plagg og som antrekket it self. Viser dere litt av shoppingen senere. Nå skal jeg rydde og vaske – det burde egentlig vært skinnende rent her, så mye som jeg rydder og vasker. Men neida. Og senere skal jeg egentlig drikke rødvin med venner, men tror dere jeg er i form til det, eller?!

No Comments

Leave a Reply