Uncategorized

sweet sixteen

26. oktober 2010

I dag fyller lillebror 16 år! Gratulerer så mye med dagen, ditt lille kryp. Så jeg skal selvfølgelig hjem til Tønsberg og feire bursdag, wehe. Blir koselig.

Akkurat nå er jeg faktisk på vei ut døra, skal ned til Neglhuset for å fylle på vipper og legge nye negler. I dag har jeg hatt vippene i 28 dager, og de har holdt seg sykt bra. De siste dagene har jeg begynt å pirke litt på dem, noen har falt av av seg selv og noen har begynt å krølle seg litt. Men det varte nesten i en måned, det er ikke verst!

LEI SEG.

Åååå, nå begynner det å tømme seg i leiligheten! Det største problemet er KLÆR. Jeg har så jævlig mye klær, og alt må vaskes før jeg bestemmer om det skal på lagerbod, hjem til Tønsberg eller med til LA. Akk, nok et verdensproblem i Ida Wulff sitt liv.

Nei, nå må jeg løpe og bli pen! Penere. Hei så lenge : )

No Comments

Leave a Reply