Uncategorized

vinneren av taylor swift-billetter

28. oktober 2010

Hei, og takk for sist! Jeg har kost meg kjempemasse i Tønsberg sammen med familien, og nå løper jeg rundt som en svettende gal og kaster alt jeg eier og har i kasser. Hvordan får man så mye TING inn i en leilighet på seksti kvadratmeter? Jeg har verken sett eller brukt halvparten mens jeg har bodd her, neste gang jeg flytter inn noe sted skal jeg kjøre minemalistisk stil, vet jeg.

Og så over til Taylor Swift-billettene! Var jo utrolig mange som deltok i konkurransen. Er jo egentlig helt umulig å velge bare en vinner, har jo så lyst til å gi til alle! Men vinneren heter altså Britt, og hun blir kontaktet på mail. Gratulerer så mye! : )

Nå må jeg tilbake til kassene mine. Livet mitt er så rart nå. Jeg er så ufokusert – så beklager fraværet. Har det bare så _travelt_. Tilbake senere, peeeace!

No Comments

Leave a Reply