Uncategorized

leiligheten med det rare i

29. oktober 2010

Det er sjeldent jeg våkner opp sånn her etter en edru kveld. Med trynet hardt faceplanta ned i tastaturet, med TV’en på og oppå dyna. For noe drit. Og ekstra heldig som jeg alltid er, husker jeg hver minste detalj av hva jeg har drømt om. Exen min var varulv, katta mi hadde fått svulst i halen (??) og jeg måtte løpe for harde livet gjennom skogen, med en naken Onkel P i hælene. Kommer sikkert av at han har spammet Twitter noe helt grenseløst i min korte tid som Twitrer. Jeg har det vanskelig for å takle når folk spammer mer enn meg.

MEN nå er det en ny dag, en god dag – liker jeg å tro. Skal prøve å ligge så lenge som overhodet mulig uten at samvittigheten setter tenna i ryggen min og drar meg ned i dypet. Nå har jeg nemlig kun ett døgn igjen på å pakke ned hver eneste kulepenn og telysholder, før tre generasjoner kommer trampende inn leiligheten med skurebøtte og klut.

Lurer på om jeg skal vie et eget innlegg til SMÅTING. Neida. Men det er så mye småting at jeg blir gææren. Jeg er i hvert fall nødt til å kaste med hard hånd. Intet poeng i å ha en avtalebok fra 2007 og en hel bunke med XS-kondomer. Kanskje det er sånt jeg bør lodde ut på bloggen min.

ME BLOGGAST.

GOD MORGEN!! : ) Føler liksom at dere har savnet alle webcam-bildene mine….

No Comments

Leave a Reply