Uncategorized

vintersportsmessen 2010

29. oktober 2010

Warraaap! Tenkte å tipse dere om en kul event i Lillestrøm neste uke. Torsdag 4. november braker det nemlig løs på Vintersportsmessen 2010, og selv om jeg ikke akkurat er født med ski på beina, gleder jeg meg stort.

Alle de store utstyrsleverandørene og vinterklærmerkene viser fram vintermoten, det blir premiere på de store skifilmene, det blir after ski og det blir fjes som Aksel Lund Svindahl å se. Må nok innrømme at jeg kommer mest for vintermoten, ettersom jeg nekter å se ut som en av idiotene på høye hæler når det er afterski i vinter.

Messen varer hele helgen og det blir masse morsomme aktiviteter, så ta turen innom! Vet ikke helt om Facebook-siden er i bruk, men fant i hvert fall noe her med litt info.

No Comments

Leave a Reply