Uncategorized

LA in 8 days!

2. november 2010

Rett opp stolryggen, fest setebeltet, hold inn magen, smil med et hvitt, perfekt smil og legg fra deg alle fordommer og sure miner – for nå lander vi straks i Los Angeles, englenes by og i mulighetenes land der sola aldri går ned, uansett hvor mørkt det enn er.

Iiiik! Om 8 dager flytter jeg inn på Biltmore studenthjem som ligger på Redondo Beach i Los Angeles, California. Jeg gleder meg som en gal, går liksom ikke helt opp for meg at jeg snart befinner meg der og så å si BOR der.

Har fått hundrevis av spørsmål angående turen og språkskolen jeg skal på, tydligvis mange av mine lesere som er interessert i å gjøre noe av det samme. Jeg er dessverre ingen fasit, men skal prøve å svare så godt jeg kan på spørsmål når jeg er avgårde. Akkurat nå er jeg nesten like uviten som dere ettersom jeg ikke har opplevd noe enda, men dere kan starte slik som meg og bestille en EF-katalog her. Det er selvfølgelig gratis, eneste dere må gjøre er å fylle inn infoen på siden til høyre.

Flere har skrevet til meg at «språkskole er jo for små barn!» Vel, dere blander nok litt med språkskole og språkreise. EF har flere programmer, og har noe som passer for alle aldere. Her er en liten oversikt:

EF Språkskoler – 10-17 år :Gruppereiser med andre norske studenter om sommeren, 2-4 uker, reiser med norsk leder i norsk gruppe til f.eks Malta, England, California.

EF Språkkurs i Utlandet – Språkskoler 16-99 år: Det jeg skal på! Internasjonale Språkskoler over hele verden, over 40 skoler i USA, England, Sør-Afrika, Australia, New Zealand, Irland, Frankrike, Spania, Costa Rica, Ecuador, Tyskland, Italia, Kina og Singapore.

Et Studieår i Utlandet (17+)Samme som over, bare et semester eller et studieår. Her har EF også karriererettede studier som f.eks innen Media & Arts, Business English, Hotell & Tourism, Fashion & Design.

High School Year Utveksling andre klasse på videregående, mest til USA og England. Man bor hos en lokal vertsfamilie og går på en lokal skole – gjerne i litt mindre byer/steder.

Så, da har vi det på det rette : ) Noen som skal til LA eller har vært der på språkskole?! Dere må gjerne bli med meg, hehe, jeg reiser heelt alene.

Utenfor skolen.

Solnedgang utenfor heimen! Akk!

Foto: Lena Hansen, EF.

No Comments

Leave a Reply