Uncategorized

fornøyd med dagens trening

4. november 2010

Hei alle smilefjes! Nå ligger jeg helt utslitt på sofaen til Selma og mobilblogger. Tør ikke liste meg inn på rommet for å hente Macen min, som dere kanskje har fått med dere, prioriterer Selma søvn over ALT. Til og med over meg, som liksom skal være en god venninne. Makan.

I dag har jeg trent med Cristian igjen, min personlige trener på SATS. Herregud, dere skal se meg når jeg labber ned på Solli plass ti på ni, i boblejakke og Uggs. Så trøtt at øyenvippene mine nærmest feier veien foran meg. Blir trøtt igjen bare av å skrive om det. Selv om det ikke er tidlig å stå opp klokka åtte, har vekkerklokka en egen trøtt-effekt, am I right? Det hjelper jo heller ikke at vi er to venninner som ligger og skravler til langt på natt. I natt prøvde vi oss faktisk på tantrisk sex etter å ha sett «Trekant» på NRK. Men det ble en smule kleint å ligge ved siden av hverandre og jukke samtidig som vi pustet som tørste dyr, så vi gikk over til det vi kan aller best: pisspreik.

Hvor var jeg… Jo, treningen! Jeg er SÅ fornøyd. Allerede på så kort tid føler jeg faktisk at det har gått litt framover, nå klarer jeg faktisk litt, og jeg løper ikke på do for å kaste opp underveis. Jeg har fortsatt ganske langt å gå for å komme meg i god form, men det er så UTROLIG motiverende å se at det går noen vei!

Det hjalp også å ha med seg Selma på SATS i går. Da var deg JEG som skulle være PT for henne, hahaha. Følte meg supersprek i forhold. Men nå stopper vi, venninnemobbing på blogg er IKKE kult. Frokost derimot, er kjempekult. Og så er det jo det viktigste måltidet på dagen. Jaja, jeg er i hvert fall i gang med del 2 av frokosten. Etter-trening-frokosten. Nam nam!

No Comments

Leave a Reply