Uncategorized

fra nachpiel til frisørbesøk

5. november 2010

I godt humør etter gårsdagens inntak av vin, danset jeg løpende gjennom slottsparken i dag morges. For første gang syns jeg at slottet var fint, og himmelen var blå med sol på. Jeg turisterte meg selv, knipset bilder av slottet med iPhonen og tenkte at «her vil jeg bo», og SÅ. Så fikk jeg øye på to velkjente skikkelser som lekte/var turister, akkurat som meg. La Belle-Martin og The Happiest DJ in the World koste seg i morgensola foran slottet, og fjasete som jeg var, hoppet jeg bort for å uttrykke min begeistring for DJ’en. BLOGGBILDE, takk! Herregud, så søt han er. Jeg ble liksom the happiest blogger in the world.

Nå sitter jeg hos frisøren min Jon Lundemoen og blir lekkersmekker på håret før LA-turen! Herlig å være meg, herlig dag, hei så lenge!

No Comments

Leave a Reply