Uncategorized

vi har vært på vintersportsmessen

5. november 2010

I går ble jeg med Selma på Vintersportsmessen 2010, først og fremst for å sjekke ut vintermoten. For dere vet; vi som ikke har så mye skills i bakken, må satse på looken, hehe. Arrangementet var utrolig bra! Kjempestort, og med mye å se på. Med hjertet i halsen (superpingla her) var jeg også vitne til Big Jump- showet til noen av Norge beste snowboard- og twintip- kjørere, og jeg fikk nesten lyst til å spenne på meg skia med det samme og være like kul. Ikke snowboard, vel å merke, for det har jeg prøvd en gang for mye.

Både Selmusen og jeg fant mye fine klær, blant annet mye fint i standen til O’Neill. Og skibriller! Vent til jeg får tak i de, i alle regnbuens farger.

Dere burde ta dere turen til Norges Varemesse i Lillestrøm der messen holder til. Kjekke surfere og snowboard-dudes er ikke helt fremmed der heller, HEHE. Her er riktig Facebook-link, la ut en feil tidligere. Står alt om åpningstider og sånt der : )

Verdens deiligste genser <3 //Arnie says

Hei, jeg tror jeg fant en jakke. Kler den fargen meg montro?

Selma fant noe å kjøle seg ned på.

Big jump! Skrekk og gru.

Okei, så til det kleineste på lang tid. Jeg ble overtalt til å ta bilde med «stjerna» på messen. Hmf, trodde det var meg, jeg. Men stjerna hadde egen bod. Eller stand, som det heter. Aksel Lund Svindal heter han, og jeg hadde ikke hørt om fyren før. Etter reaksjonene jeg fikk på det er jeg egentlig litt usikker på om det er noe jeg burde skrive. Hører pappa sin stemme inni hodet; noen ting sier man bare ikke høyt, Ida. Men jeg er ikke akkurat over gjennomsnittlig sportsinteressert, og dro Selma i armen for å få hjelp til å peke ut fyren. Hey, han er kjekk jo! Så jeg hoppet på tærne bort til den høye mannen, og stilte meg ved siden av han uten et ord, som om han var en voksdukke. Ida, var det det? Å ja, stemmer. Håndhilse. Selma knipser. Og så. Og så begynner en halvgæren høne av en fotograf med journalist på slep å løpe rundt oss i ring og skrike som om hun jaktet på Britney i Hollywood. Jeg var så flau, så jævla rød. Noen som så et fint par (+Selma som fotograf) i Romerikets blad i dag eller? Jaja, her er tidens minst flatterende bilde av meg og den kjekke mannen. Skal begynne å følge med på skiskyting nå ass…….. Eller var det snowboard?

Kjekt a gitt, går under armen! Og den lua… Den er Photoshoppet. Skills!

No Comments

Leave a Reply