Uncategorized

tyven, tyven

7. november 2010

Mine damer og herrer! Da sitter jeg trygt og godt plassert hjemme hos familien i Tønsberg, etter en veldig lang natt i Oslo. Hadde det utrolig gøy på Fridays på Aker Brygge med gode venner og nye bekjente, og alt var bare fryd og gammen helt til en eller annen idiot bestemmer seg for å sette meg i en vanskelig situasjon, ved å rane meg for lommebok med alt av kort jeg eier og har. Hallo, kunne du ikke gjort det litt før, i det minste?! Så hadde jeg rukket å få nye kort til LA-turen min?!

Håper tyven drukner i inkassogjeld, får trillinger i alt for tidlig alder, får både kjønnsvorter og klamydia, og blir nødt til å amputere en fot eller en arm. Hvem er det som går og TAR andres ting? Herregud, jeg blir så irritert. Hadde jeg vært sørpedritings og ligget med kjolen over hodet og beinet over nakken, hadde det vært èn ting – men det var langt i fra tilfellet.

Jaja, bortsett fra det hadde jeg en fantastisk kveld. Etter fem vodka redbull, tre strawberry daquri og fire shots, (har fått med meg at det er populært blant dagens bloggere å ramse opp alt man drikker på byen) var jeg såpass våken og opplagt at jeg ble sittende på nachpiel og fjase til klokka åtte om morgenen. Innrømmer at det var hardt å våkne opp på gulvet i dag morges, men absolutt verdt det.

I dag klarte jeg å overtale min kjære mor til å hente meg i Oslo. Det var ikke lett, men det gikk. Tre av mine kjære bestevenner hjalp meg med all bagasjen, og det ble gruppeklem og kjærlighetserklæringer på høyt nivå. Som om jeg skulle bli borte for alltid. Det skal jeg jo ikke! Med mindre noen står på flyplassen i LA og bare; her er nøkkelen til en villa in the hills, og her står det en hvit, fancy monsterbil til deg. Og dette bankkortet har forresten evig med penger, og du skal få det til disposisjon på en betingelse; at vi får lov å plassere deg på Walk of Fame. JESS.

Fresh gjeng!

No Comments

Leave a Reply