Uncategorized

en online aften

8. november 2010

Typisk Tønsberg-kveld. Har twitret to bilder av katta mi, sett EMA på MTV hvor jeg så inderlig ble nødt til å spole over de verste hørselsvoldtektene, og brukt Facebook-chatten hyppig for å mimre om gårsdagen som om den skjedde for over fjorten år siden. Det sies at jeg praktiserte tantrisk sex i går og kjørte i gang en konkurranse som gikk ut på å se best ut når man spiser grilla tomat på gaffel (nattmat of the year), og jeg vil bare påpeke at det er LØGN. Løgn alt sammen.

EMA på MTV var jo festlig. Katy Perry som egentlig er superkul sang falskt som en kråke, Ke$ha gjorde meg flau ved å være hardtprøvende og få folk til å tro at hun er rusa, full og lider av kronisk PMS, og Eva Longoria og Shakira inspirerte meg kraftig til å trene hardere. Oftere. Vakre kvinner, waka waka.

Nå har jeg lagt meg. Skal som vanlig ikke stå opp tidlig, snuble inn i dusjen og krabbe sovende på jobb. Men at jeg har lagt meg betyr ikke at kvelden er omme. Tvert i mot. Jeg har et par timer, minst, hvor jeg skal surfe rundt på nettet, slå av dårlige vitser og le meg skakk på Facebook, og be desperate bønner om at noen sender meg lommeboken min i posten i morgen.

Plis a. Jeg vet ikke hvem jeg er uten lommeboka mi. I hvert fall ikke i LA. Dessuten kostet lommeboka mi to pund på Primark, og det er mye det, for en som nå har null kroner i hele verden.

No Comments

Leave a Reply