Uncategorized

Mobilblogg

8. november 2010

Hei mine kjære! Nå ligger jeg langflat på stuegulver med koffertene mine, og prøver å gjøre to koffert om til en. Ikke barebare ettersom litt shoppingplass også skal være inkludert.

Herregud, jeg gleder meg sååå til å reise! Har skrevet en to do-liste for morgendagen med alle småtingene jeg må ordne, og jeg kjenner at det fremkaller litt nerver. Gruer meg ALLER mest til når jeg kommer til flyplassen i LA og skal prøve å komme meg inn i landet. Jeg har verken langt skjegg eller prikker på rullebladet, så det burde gå som en drøm, men jeg syns likevel det er ekkelt å bli gransket av folk i uniform.

Ellers storkoser jeg meg hjemme hos familien, virkelig! I natt sov bella og jeg hos mormor og morfar, og i dag har jeg laget middag til familien. Enchiladas med masse hvitløk, chili og jalapenos, utroooolig godt! Men hei så lenge, jeg er tilbake senere : )

No Comments

Leave a Reply