Uncategorized

#undervurdert, men bare litt

9. november 2010

Er dere klar over hvor frustrerende det er for meg at alle tar alt jeg skriver like bokstavelig som alfabetet itself? Om jeg for eksempel hadde sagt at jeg har lyst til å ta livet av lillebroren min, så MENER jeg det ikke – selv om jeg fant Linn Skåber DVD-en min på gulvet hans. Langt borte fra coveret. DRAAAP.

Men, altså. At folk ler litt av meg og syns dette bloggsirkuset mitt er ganske så latterlig, er noe jeg ofte spøker og har det gøy med. Og så elsker jeg å overraske når folk blir ordentlig kjent med meg, så det plager meg ikke, langt i fra. MEN noen ganger går det litt for langt, når folk faktisk tror at jeg tror at det brukes Euro i USA – for eksempel.

Her kan dere se hva som skjedde på Twitter nå nettopp. Og as we speak dumper det inn meldinger fra øst og vest fra folk som prøver å fortelle meg på en snill og skånsom måte at «Ida? Man får vel kanskje ikke brukt Euro i USA, vel. Tullemor : )«. ÅÅÅÅÅ. Hvorfor må dere være enda dummere enn jeg framstiller meg som?

Hvor lenge skal dette foregå? Jaja, følg meg på Twitter her, så kanskje du rette på meg neste gang jeg sier at jeg skal til Paris for å se på Eiffeltårnet. Haha, for jeg er faktisk KLAR over at Eiffeltårnet befinner seg i London, men ellers tusen takk for hjelpen. Og her er DOLLARNE MINE. Takk for meg.

Uhygienisk <3

No Comments

Leave a Reply