Uncategorized

koser meg på runway hotell

10. november 2010

God kveld i stugo! Akkurat nå koser jeg meg på hotell ved Gardermoen flyplass, og å bo på hotell må jeg nesten plassere på min topp ti over «ting jeg virkelig liker». Jeg har faktisk alltid hatt lyst til å bo fast på hotell, at det er upersonlig er bare tull. I hvert fall når man er på et hotell som jeg er på nå.

Er så fint her! Freshe farger, fantastisk interiør, deilig bad og deilig service. Nesten så jeg vurderer å ikke rekke flyet mitt i morgen tidlig, og heller bare LÅSE meg inne på hotellrommet for alltid. Hotellet jeg bor på heter Comfort hotel Runway, for en fulltreffer. Sjekk det ut på Choice sin hjemmeside her.

Sofakroken miin!

Poserer? Jeg, nei. Jeg bare er bloggete av natur. Og så har jeg begynt å sniklese på det jeg skal lese på flyet i morgen. High five, Ida!

Senga! Det alleraller beste med å bo på hotell er faktisk senga. Deilige, myke senger, og rene oppredde senger hver dag – det har ikke vært standarden hjemme hos meg det siste året, for å si det sånn!

Ganske fint, ja! Men nå må jeg nesten hoppe til sengs og få meg litt søvn, skal tidlig opp og innta flyplassen i morgen. Ser faktisk flyene fra senga, så litt vanskelig blir det å sove. Men god natt!

No Comments

Leave a Reply