Uncategorized

når håret trenger et lite løft

10. november 2010

Hva er den lille, røde greia alle driver og maser og tjaser om? Jeg er ikke særlig flink til å gå i butikken og følge med på det alle bare må ha, men etter langt om lenge er jeg altså lykkelig eier av en dust it.

Så, hva er dust it? Dust it er et hårprodukt i pulverform som først og fremst er til for å gi håret masse volum med en naturlig look. Drysser man det i hodebunnen vil det også hjelpe på fettete hår, så det er jo perfekt for vi som føler at vi må vaske håret vårt hver dag – men som kanskje ikke burde.

Jeg har vært litt skeptisk, ettersom jeg har sett for meg at med dust it går man rundt med snø i hodebunnen, men det blir ingen synlige rester i håret, og det ga en veldig myk effekt slik at man ikke føler seg «skitten» i hodebunnen. Dyrt er det heller ikke, så absolutt en liten dings alle jenter burde ha i veska! Som en liten tørrdusj.

Osis Dust it kan kjøpes her for 69,-. Dere kan også bruke rabattkode «Ida» og få 10% rabatt! : )

No Comments

Leave a Reply