Uncategorized

run to gate

11. november 2010

Goood morgen! Nå sitter jeg utenfor gaten min og tripper. Om en halvtimes tid skal jeg gå på flyet til Zurich (Sveits), og så videre til Los Angeles derifra. Og vet dere hva… Jeg har kjøpt mitt første Se&Hør noen gang. Har egentlig lovt meg selv å aldri bruke penger på et blad hvor hele Norges Æ, Ø og Å-kjendiser kan selge inn løgner om seg selv for å betale oppretthold av det «glamorøøøse» imaget sitt, men for det første har jeg kjøpt de fleste andre blader det går an å kjøpe – og så kan det jo hende at jeg havner i ei litta knipe selv en gang, og må overtale Se&Hør til å betale meg for å fortelle om min hete natt med Kjell Magne Bondevik. Så her gjelder det å støtte opp!

Ååå, jeg har sovet så godt i natt! Og i dag spiste jeg verdens beste hotellfrokost. Hotellfrokost er litt sånn som flymat. Pleier å være mye å velge mellom, men det meste smaker dritt. Men i dag var det annerledes, så for en gangs skyld føler jeg meg opplagt, mett og fin i formen når jeg skal ut og fly. Det er jo en god start?

Åh. Slutt å go a kjerring, jeg har seriøse problemer med å blogge når fremmede folk sitter og ser på. Konsentrer deg om babyen din som griner.

Ps. Om noe skulle skje meg på flyreisen, bank i bordet, vil jeg at California Gurls med Katy Perry skal spilles i begravelsen min. Nei, vent a. Jeg vil at Selma og mamma skal synge den – så hadde folk fått noe å smile av.

Og så vil jeg at dere skal legge et par blader, noe å spise og litt drikke i kista, har alltid vært så redd for å våkne i kista og for å måtte ligge og banke i kistelokket resten av evigheten. iPhone kan også vedlegges. Og Mac med mobilt bredbånd.

Om jeg skulle bli invalid: ikke la meg leve. Livet som blogger er hardt nok fra før av, og om jeg ikke skulle klare å skrive i bloggen min en gang vet jeg ikke HVA jeg skulle gjort.

Nok instruksjoner. Nå skal jeg løpe bort til tavla for syvende gang for å sjekke at gaten ikke har endret seg. Det pleier å skje. FREKT. God tur, Ida, jo, tusen takk!

No Comments

Leave a Reply