Uncategorized

her bor jeg

12. november 2010

Roomie har dratt på skolen, og jeg sitter igjen med laptopen og lurer på hva jeg skal ta meg til. Hun viste meg litt rundt i nærområdet i stad, og vi var blant annet på en food store. Herregud, så mye utvalg! Det var så mye jeg hadde lyst på at jeg nesten ikke fikk kjøpt noe, så jeg vurderer å ta meg enda en tur ned. Det var seriøst en mil med fryseskap som inneholdt Haagen Dazs og Ben&Jerrys i varianter jeg ikke engang kunne drømt om at fantes. Og alle ferdigmåltidene ser helt fantastiske ut her, det er noe litt annet en Fjorland og Toro – ikke at det er noe galt med det heller, altså. Bare er ikke så fan.

Og så var det masse spennende sushi, store plastkrus med all slags fersk og oppskjært frukt, de mest luksuriøse yoghurtene jeg noen gang har sett… Og ja. Jeg syns liksom at matbutikken var overveldende, så da kan jeg jo tenke meg hva jeg kommer til å synes om resten av denne byen. Dette landet, i det hele tatt.

Har tatt et par bilder av leiligheten jeg bor i. Det heter Biltmore Residence, og det er for det meste EF-studenter som bor her. Kjempekoselig : ) Og stoore leiligheter, tatt i betraktning at det er så psycho dyrt å bo i dette området.

Utsikten fra stuevinduet. Ganske så rosa her, men det passer meg fint! Tenker med en gang på Melrose Place når jeg ser sånne leilighetskomplekser som er bygd rundt et basseng. Like it!

Inredningen er veldig, veldig IKEA-enkel, men det får gå for en periode! Hører forresten rykter om at jeg har havnet i den reneste og ryddigste leiligheten her, så det var jo flaks. Vi er bare to da, så vi får se hvordan det går når vi får enda en roomie til uken. En japansk jente skal flytte inn her.

Mine damer og herrer! Jeg sover i køyeseng. Det er veldig, veldig mange år siden sist. Men jeg må innrømme at jeg syns det var kjempekoselig, liker mitt nye krypinn her.

Minus: gulvteppe! Gulvteppe er det ekleste i verden, jeg føler at man liksom kan lese leiligheten sin historie ved å gå og se på teppet. Men det er vel kanskje litt amerikansk, det da? Beklager gjespen på bildet, den var faktisk ikke planlagt.

Så, da har dere sett litt av stedet jeg bor. Nå skal jeg sette meg litt ut i California-solen, er kjempedeilig og varmt i dag!

No Comments

Leave a Reply