Uncategorized

you know i’m no good

13. november 2010

LA-tid: 17.30

Typisk meg. Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg hadde tatt med meg en tom shampoo-flaske hit da jeg dusjet i dag morges, men da jeg skulle finne fram klær i kofferten min i dag, forstod jeg at det hadde jeg faktisk ikke gjort heller. Problemet er bare at shampooen befinner seg i kofferten. Utenfor shampoo-flaska. High five!

Så nå har jeg altså ingenting å ha på meg. Kun det som lå til høyre i kofferten, og det var der jeg la treningstøy og pysj-materiale. Folk i pysj på upysjete sammenkomster er så umotiverende. Så jeg måtte bare finne fram til hvilke plagg som var å redde, og finne meg i et par sæd-lignende flekker her og der.

Nå blir jeg snart hentet av Nadja, min danske venninne. Vi skal hjem til en venn av henne som bor i Oaks og bare chille i kveld. Fake leg og byen er ikke noe for meg, er alt for pysete. Tør ikke i Oslo en gang, og her får man jo bot bare man krysser veien på feil sted!

Blir i hvert fall koselig å sosialisere seg litt i kveld, føler at jeg har tilbragt mye tid i denne leiligheten allerede. Er jo ikke så lett å bli kjent med folk når jeg ikke har vært på skolen enda, jeg er ikke av typen som går fra dør til dør og presenterer meg med navn og legning. Ikke i edru tilstand, i hvert fall.

And off we go!

No Comments

Leave a Reply