Uncategorized

beste skoledagen ever?

16. november 2010

Det er ikke til å skyve under en stol at jeg gruet meg litt til første skoledag. Hvem gjør vel ikke det, uansett hvor de skal gå på skole og hva slags skole de skal gå på? Men det var ikke mye å grue seg til! Det var såå gøy, og sikkert den mest festlige skoledagen jeg har hatt noen gang. Det har kanskje noe å gjøre med at vi er i LA, jeg vet ikke?

Møtte i hvert fall opp i EF sine lokaler klokka halv åtte, og det var utrolig fint og fresht der. Verste jeg vet er å sitte og konsentrere meg på et sted hvor gardinene ble produsert før oldemora mi ble født, så det var bra! De første to timene brukte vi på å bli litt kjent med hverandre og hverandres land, snakket om typisk mat for landene våre og gjorde litt rebus. Så var det infotime med rektoren på skolen, og etter en liten tur var det tur for KJØRETUR!

Foran skolen!

En superhyper fyr ved navn Greg lasset oss inn i en minibuss, og vi ble kjørt rundt og vist hvor vi burde shoppe, hvor vi burde spise meksikansk mat og så videre. Mye som var greit å vite, for å si det slik! : )

Først kjørte vi til Santa Monica, hvor vi fikk to timer på å spise lunsj og shoppe. Av de som hadde sin første skoledag var vi fire jenter, så vi gikk sammen for å finne et sted og spise. Vi fant et helt FANTASTISK shoppingsenter med restaurant på toppen, og herregud, for en himmelsk mat!

Japanese food! Namnam.

Annie, Ozie og Andrea <3

Shoppingsenteret var så fantastisk og overveldende at jeg ikke klarte å kjøpe noe som helst, men jeg skal HELT KLART tilbake på Bloomingdales og kjøpe meg en Marc Jacobs. Verdensproblemet er bare å finne ut HVILKEN.

Etter noen timer i Santa Monica kjørte vi til Venice Beach, et helt sykt område. Vi fikk dessverre ikke så mye tid der, men skal helt klart tilbake. Masse fine surfere og lifeguards, olala, haha!

Den store, fine stranden.

Hihi!

Dette kan jeg bli vant til. Klar for ny skoledag i morgen! Håper alle dere engler sover godt der hjemme, og at vinteren ikke er så alt for slem mot dere.

No Comments

Leave a Reply