Uncategorized

julestemning på starbucks

16. november 2010

LA-tid: 19.31

Hei på dere! Har satt meg på Starbucks for å jobbe og blogge litt, fikk ikke inn nett i leiligheten i dag. Her er det skikkelig julestemning, det var som å tråkke inn i en episode av Skomaker Andersen, hehe. Drikker hot chocolate with cream og koser meg sammen med min nye classmate, Annie fra Stavanger.

Er ikke helt i form og det skjer ikke så mye i dag, så i kveld er det bare å slappe av som står på planen. I morgen begynner jeg sent på skolen, så skal gjøre noen ærender på dagen – får ikke sove så lenge pågunn av jetlagen uansett : )

Deilig å ha et sted her man kan sitte og chille i kosedressen! LA er ikke SÅ glam som noen skal ha det til, og takk og lov for det. Redondo Beach, stedet hvor jeg bor, er kjempekoselig, med masse små restauranter og cafèer. Nå tenkte jeg å legge ut litt bilder fra første skoledag, så BRB!

No Comments

Leave a Reply