Uncategorized

kortvarig lykke kan kjøpes for dollar

17. november 2010

LA-tid: 01.47

To norske jenter i amerikansk shopping-territorium må være noe av det morsomste man kan være vitne til. Spesielt Annie, som roper «wooow» og «seee» til alt fra babyklær til julepynt. Hehe, søtt da. Men det er virkelig så mye å se på at man blir stående helt rådvill.

I dag tok vi taxi til et kjøpesenter som heter Southbay Galleria. Rett borti her, i den grad man kan si det om noe i LA. Men her anser man jo hverandre som naboer hvis man bor en tjue minutters kjøretur unna. Det er så gigantisk! Southbay Galleria er også gigantisk. Vi rakk ikke å se en hundredel av kjøpesenteret en gang, så vi skal tilbake senere i uken for å «gjøre oss ferdig».

Vi fant masse fint på Forever21, og et par høye hæler på oss hver ble det også. Folk her elsker jo normenn, så vi blir behandlet som om vi er… Noe vi ikke er?

På vei hjem fikk vi vår fra-nå-av-faste-taxi-sjåfør Tony til å stoppe ved en videosjappe. TV-serier og DVD’er er jo sykt billig her i forhold til i Norge, så planen er å raide alt som er av sånne shops og ha med masse goodies hjem som jeg kan kose meg med i juletider. Tony stoppet telleren og stod utenfor og ventet i en halvtime, mens personalet i videosjappa behandlet oss som kongelige. De syns tydligvis at vi handlet så mye at vi fortjente litt ekstra. Da skulle de sett oss på en god dag! Så de ga oss masse gratis DVD’er, fylte opp en pose med godteri til oss og ga oss nummeret sitt. Hvorfor? Sånn at neste gang vi vil leie film, kan de sende en privatsjåfør for å kjøre oss fram og tilbake. I like this!

DVD’ene jeg kjøpte i dag. Flere som er hekta på Entourage? På topp fem her, i hvert fall! For en sesong koster det mellom 50 og 100 kroner her, ganske mye billigere enn hjemme i Norge. Noen som ser likheter mellom de tre nederste filmene? Haha, kom nettopp på at jeg hater langtekkelige klissefilmer uten humor.

Halv pupp, full kurv. Fikk endelig kjøpt håndklær i dag! Haha, helt siden jeg kom har jeg tørket etter dusjing ved hjelp av lufttørking og dopapir. Har vært i Afrika, vutt, lært å leve under enkle kår.

Nå begynner det å bli sent, tidlig opp på skole i morgen, så god natt!

edit: gi opp informasjonen om at jeg ikke får spilt av DVD’ene hjemme i Norge! Det får jeg. For jeg er så kul.

No Comments

Leave a Reply