Uncategorized

la oss heller samle alle spørsmålene

17. november 2010

LA-tid: 08.21.

Goood morgen! Sola holder på å trenge gjennom morgendisen her, og jeg prøver å se noe ut av de trøtte øynene mine. Ble liggende våken til langt på natt på grunn av to snorkende roomies. Litt søtt, men ganske irriterende. Det var nesten så jeg plukket opp telefonboka for å melde dem på et eller annet talentshow på TV, de hørtes ut som to beatboxere der de lå og utfylte hverandres stille sekunder.

I dag er planen å komme meg ned på skolen og høre litt rundt de forskjellige levlene de har. Og etter det er jeg blitt invitert til Hollywood av en som heter Irmelin. Hun har fikset så vi kan få henge med Patrick Dempsey (Mc Dreamy?) og Nelly, men så er jo problemet bare at man ikke kommer seg noen vei med bil, og jeg er ikke frekk nok til å spørre om noen kan kjøre meg, for så å dra hjem igjen. Så vi får se på det.

Mine damer og herrer. Det finnes et vann som er bedre enn Voss, og det heter Fiji, for de som enda ikke har fått det med seg. Og ja, jeg er av typen som kjøper de kule vannflaskene bare fordi det er kult. Det er sånt som gjør meg til en rosablogger, så det må opprettholdes.

OG, så er det veldig mange som har spørsmål om EF og LA i kommentarfeltet! Jeg vil selvfølgelig prøve  svare på så mye som mulig, og har blitt enig med EF om at de kan hjelpe meg med det jeg ikke har peiling på. Så hvis dere har spørsmål rundt EF, LA, begge deler eller noe sånt, så bare legg det inn i kommentarfeltet under dette innlegget, så kommer det svar i morgen.

No Comments

Leave a Reply