Uncategorized

i dag lo jeg på engelsk

18. november 2010

LA-tid: 00.30

Lunsj med jentene var kjempekos. Vi fant en liten, meksikansk restaurant mellom skolen og stranda, og jeg hadde så vanskelig for å bestemme meg for hva jeg skulle spise at jeg bare lot servitøren bestemme. Og det var ikke helt feil! Maten var herlig.

Her er de tre jentene jeg har blitt best kjent med i løpet av de første dagene på skolen. Til venstre ser dere Ozie fra Sveits, hun er virkelig et morsomt vesen. Baki der har vi Annie fra Stavanger, godt å ha èn som er sjukere på Visa’n enn meg når vi shopper. Og så har vi jo selvfølgelig meg som nesten ikke har hår på huet, og ved siden av meg sitter Andrea. Hun er fra Østerike, helt fantastisk søt jente!

Dagens lunsj.

Har det så gøy med de tre jentene, jeg trodde ikke at jeg skulle klare å «ha det gøy på engelsk», men i skrivende øyeblikk har vi akkurat kommet hjem fra lunsj, strandtur og syv timer shopping, og jeg har stort sett ledd hele tiden. Så da er det altså mulig. Selv om det vi ler mest av er… Engelsken vår.

Er dere forresten klar over hvor sykt dårlig Macy’s her er?! Jeg har vært på Macy’s i Spania før, og da var det dødsfine butikker med eksklusive varer utelukkende, men Macy’s på Southbay Galleria (ja, dro dit i dag også) var jo søren meg tre etasjer med slitne pysjer, syntetiske juletøfler og BH’er for bestemødre med ekstra lange pupper. Not good!

Men uansett, det føles godt å ha fått noen venninner her. Selv om de er venninner som ikke har tro på at jeg kommer til å klare å leve i sølibat i 365 dager. Men det er et kapittel vi kan ta en annen dag.

No Comments

Leave a Reply