Uncategorized

over and over

18. november 2010

LA-tid: 14.52

Hei og hopp! I dag startet jeg dagen med en tur på skolen. Der var jeg på kontoret for å bytte level på kurset mitt. Fikk lov til å gå ned to levels, så nå er jeg happy og fornøyd, og gleder meg til å begynne med litt enklere engelsk på mandag! : )

Etter en tur innom skolen, dro Annie og jeg og spiste lunsj på Good Stuff. Og nå sitter jeg her og er supersliten. Følte meg helt neddopet da jeg la meg i går, var så trøtt at jeg ikke hadde kontroll over kroppen min. Er vel litt av jetlagen som henger igjen.

Morgenfresh. Nææt.

Har sendt avgårde spørsmålene til EF nå og besvart de jeg kan svare på, så legger dem ut så fort jeg får mail tilbake. Er jo natt i Norge nå, så blir vel i natt en gang for min del – I hope! : )

No Comments

Leave a Reply