Uncategorized

her spiser vi frokost

22. november 2010

God morgen! Nå skal jeg straks ned til EF og ha noen engelsk-timer på morgenkvisten! I grunn ganske deilig å starte dagen så tidlig. Tenkte bare å vise dere hva slags fantastisk sted jeg spiser frokost på. Jeg sier ikke at det er bra for meg, og jeg sier ikke at det er sunt heller, men det er da ikke det verste man kan finne her, blant alle de fettete lassene med egg, bacon og pannekaker. Mine damer og herrer, la meg presentere YOGHURTLAND!

Sjappa ligger rett ned i gata her, og er blitt et sted jeg går for… Å spise nesten hele tiden. Det fungerer rett og slett slik at man tar en kopp, fyller den opp med de typene Yoghurt-is man ønsker, lasser på med frukt og godis, og betaler. Og så spiser man. Og det smaker himmelsk. Har virkelig funnet de beste kombinasjonene. Nam nam. MÅ prøves for de av dere som kommer over en! Edit: ryktene i kommentarfeltet sier at det finnes en i Tullinsgate i Oslo GOOD!

No Comments

Leave a Reply