Uncategorized

like a G6

23. november 2010

I dag hadde jeg det kjempegøy på skolen! Klassen jeg har kommet i nå har et ganske greit nivå, og jeg forstod i hvert fall det vi holdt på med. Akkurat nå sitter jeg og skriver en oppsummering fra en… Ganske rar film vi så i de første timene i dag. Etter engelsk-timene mine hadde jeg valgfag, som i mitt tilfelle er Sitcoms and culture. Det faget viste seg å gå ut på å se på TV-serier, diskutere dem og stille spørsmål. Deilig! Hvorfor var det ikke flere sånne fag på barneskolen og videregående?

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med siste rest av leksene, og så skal jeg ut og sosialisere meg litt. Er så kaldt her om kvelden nå at jeg pakker meg inn i både Goose-jakke og Uggs når jeg skal ut. Mulig at det er jeg som er frossen, men vi bor jo rett ved sjøen også, så blåser litt ekstra her.

Når vi først snakker om Uggs! Jeg har kjøpt meg nye. Kjøper en hel hær av dem hver vinter, og nå er årets andre par i boks. Litt lei av de vanlige, så nå ble det med knapper. Superdeilig! Uggs kan se så stygge ut de bare vil, de er vinterens beste venn uansett.

Er blitt helt hekta på denne sangen, forresten! De spiller den på radioen her nede hele tiden, og den er ikke akkurat en demper på stemningen når man cruiser på freewayen og ser på at sola går ned bak palmetrærne. Ah, California…

No Comments

Leave a Reply