Uncategorized

trøtta

24. november 2010

Åh. Jeg er så trøtt. Sitter i loungen på skolen og prøver å stappe i meg så mye frukt og M&M’s som mulig, før fritimen min er over. Trenger rask energi! Satt oppe med Macen nesten til i dag tidlig, problemet er jo at når jeg skal legge meg, våkner mailboksen, Facebooken, bloggen og Twitter’n min til live. Og da er det faktisk vanskelig å lukke ned.

I og med at det er uaktuelt for meg å følge med på blogger, har jeg en fast greie med å sjekke innom bloggene til vennene mine (de av dem som har blogg, noe som er flaut mange), og jeg ble sittende og lese på vakre Belindas blogg, da jeg fant noe interessant. Dokumentaren om en ung og vakker jente som fikk ansiktet sitt ødelagt av syre pågrunn av en psycko kjæreste. Fikk helt vondt av å se på, men den er et plaster på såret hvis man har som bortskjemt vane å våkne opp og tenke «ÆSJ» når man ser seg selv i speilet om morgenen. Det du ser i speilet er ikke «ÆSJ». Får du halve ansiktet ditt brent bort av syre skal du få lov til å klage. Smalt fra rett person, jeg banner til trynet mitt hver eneste dag.

Men dere burde i hvert fall se dokumentaren på Youtube, den heter My beautiful face, og del 1 finner dere her. Og så kommer resten av klippene opp på høyre side.

Jeg har så lyst til å dra hjem og sove etter skolen, men det er THANKSGIVING-break, så planene for helgen er allerede lagt. I dag skal jeg inn til Los Angeles igjen og shoppe med Nadja, og i morgen skal vi på middag hos Andrew, han jeg var hos første helgen i LA. Håper vi slipper bilulykke denne gangen. Men jeg gleder meg! Selv om jeg er trøtt. Trøtta.

No Comments

Leave a Reply