Uncategorized

hjemme i redondo

28. november 2010

LA-tid: 16.04

Hei og hopp og dans på bordet! Nå har jeg kommet hjem til leiligheten igjen etter en lang og utrolig morsom helg. Er SLITEN nå, men får ikke ro i sjela før jeg har fått handlet noen julegaver. Syns julegaver er vanskelig. Elsker å gi gaver, problemet er bare at jeg hater å kjøpe dem, for jeg er så redd for at folk ikke skal like det jeg kjøper – alle vet jo hvor kjipt det er å late som om man liker en gave når det ikke er tilfellet. Akk…

Kommer masse bilder og full rapport senere! : ) Nå må jeg dusje, få på meg rene klær og ta en taxi bort til nærmeste shoppingsenter. Alene. YES! Endelig skal jeg shoppe alene, har funnet ut at jeg ikke liker å shoppe med andre. Det stresser meg.

Over og ut så lenge.

No Comments

Leave a Reply