Uncategorized

i wont sleep tonight

29. november 2010

Hey hoe! Jeg har tilbragt kvelden med Annie. Hun bestilte pizza, jeg bestilte chinese, og så satt vi der som to trøtte karer og så på «Love Happens». Det er et ulykkelig øyeblikk når man finner ut at man allerede har sett en film man har kjøpt, og i tillegg huske at den var ganske tom for handling og ekstremt forutsigbar klissete. Men men, vi kom oss gjennom, og det var fint å se at love happens, i hvert fall på film.

Vi har planlagt å gjøre litt turist-greier etter skolen i morgen, så vi skal inn til Hollywood. Fikk helt hetta i dag da vi regnet ut hvor lang tid vi har igjen i denne fantastiske byen, så nå skal vi nærmest løpe rundt og slikke på alt som er av rosa stjerner og skumle voksfigurer. Should be fun!

Koselig å være med Anniemal igjen, etter en hel helg apart. Veldig glad i henne, selv om hun alltid gjør grimaser på bilder, selv om hun snakker en dialekt jeg ikke alltid forstår, og selv om hun har en crush på exen min fra hans glansdager i boyband.

Men nå må jeg krype til sengs. I går ble jeg liggende oppe til seks om morningen, og da bestemte roomie seg for å gå i dusjen og ikke minst for å la hårføneren komme til ordet. Så da ble det jo ikke mye søvn. Søvn søvn søvn, jeg elsker søvn. Natta!

Har fått fire meter ettervekst og gått opp to BH-størrelser. Skal bli godt å komme hjem til frisør og personlig trener. LOL.

Hør på denne sangen, forresten! Enda en av sangene jeg har hørt mye på her i LA.

No Comments

Leave a Reply