Uncategorized

tenke sjæl

29. november 2010

Nå har jeg snart vært alene med meg selv og tankene mine i et døgn. Og det har vært deilig. Jeg vet at det kanskje kan komme som et stort sjokk på mange, men noen ganger tenker jeg så mye at hjernen min knaker, og da er jeg ikke særlig godt selskap for mennesker rundt meg.

Livet mitt er så fantastisk om dagen, og jeg har det jo i grunn bra, men det sier vel seg selv at en jente på 20 år kan ha sine hormonoverdoser, og at sinnet derfor kan bli noe tungt noen ganger. Jeg orker bare ikke å snakke med noen om småbagatellene jeg går og tenker på for tiden, for det er så frustrerende når alle sier det samme. Fortell venninnene dine om kjærlighetstrøbbel, og de vil si «kom deg bort fra han, han er ikke bra for deg. Det finnes så mange fisk i havet og du fortjener bedre«. Fortell venninnene dine at du har lyst til å gråte hver gang du ser deg i speilet fordi du føler deg som en ballong, og de vil si «herregud, har du sett deg selv eller, du er jo vakker«. Og de sier det i beste mening, men det er ikke alltid det man trenger å høre. Eller vil høre. Så derfor trengte jeg en dag til å bare snakke med meg selv om slike ting.

Så i flere timer gikk jeg som en zombie rundt på et kjøpesenter. Et ganske bra kjøpesenter, i grunn. Må dra tilbake en dag jeg er i bedre humør. I hvert fall. Jeg handlet alene, spiste på restaurant alene, og rett og slett gjorde ting alene som jeg såvidt tør å gjøre alene i Norge. Å sitte alene på restaurant har alltid vært uaktuelt for meg, redd for at folk skal syns synd på meg og tenke «au da, daten hennes dukket ikke opp«. Men her er det ingen som kjenner meg, og det var bare utrolig deilig å være sin egen venn, for en gangs skyld. Tror jeg begynner å bli litt glad i meg. Haha.

Den ene roomien min har flyttet ut, forresten. Så nå har jeg virkelig breiet meg ut her i leiligheten. Begynner å trives her, det er liksom litt hjemmet mitt.

Fikk en del spørsmål om kjolene jeg hadde på meg i thanksgiving-innlegget. Så hyggelig at dere likte dem! Men ja, jeg må dessverre skuffe dere. De er kjøpt her i LA, og jeg tror ikke dre kan få tak i dem der hjemme. De er fra butikken Forever21, og begge kostet rundt en hundrelapp. Bare shoppingen alene er jo grunn nok til å dra hit!

Nå har jeg vært ute og løpt fra meg litt tanker «og sånt». Det var deilig. Skikkelig høst i lufta, men ble fort varm. Skulle ønske jeg kunne gå ut døra og løpe langs the Pacific Ocean hver eneste dag.

Nå skal jeg få på meg sminkemaska, gjøre litt lekser og få med meg noen venninner på verdens beste italienske restaurant. Håper jeg! Klar for å være sosial igjen. Hei så lenge!

1 Comment

  • Reply Kylee 20. juli 2024 at 20:01

    What’s up, its nice piece of writing on the topic of media
    print, we all know media is a fantastic source
    of information.

  • Leave a Reply