Uncategorized

nå skal jeg ut og gå

1. desember 2010

Google Maps har vært en av mine beste venner her nede. Til og med når man skal gå litt rundt i nærområdet kan det være vanskelig å finne fram, så Google Maps er herved min mest besøkte nettside. Etter Facebook og Twitter, haha. Når sant skal sies eier jeg faktisk ikke retningssans, og når jeg kommer ut av en butikk har jeg vanskelig for å finne ut hvilken vei jeg kom fra – med mindre jeg har sett etter skilt og nabobutikker før jeg går inn i en butikk.

I dag har jeg bestemt meg for å til et solarium. Jeg har jo så å si sluttet å ta sol, men når jeg kommer hjem skal jeg på en fotoshoot, og jeg trenger litt farge i kinna nå, foråsidetsånn. Men ja. Ønsk meg lykke til. I følge Google Maps skal det ta 14 minutter å gå, jeg tipper jeg kommer til å bruke en time – minst! Haha.

Her er et lite kart over nærområdet, og hvilke poster jeg skal innom i dag. Som dere ser er de viktigste tingene ganske nære her, hvis man tar i betraktning at det skal være 2 minutter å kjøre fra «hjemme» til «solarium».

Tenkte å komme meg ned på stranda en tur i dag også. Har bare vært der en eneste gang! Blir fort sånn når det ikke er badetemperatur, men i dag skal jeg søren meg ha piknik på stranda, om jeg så må gjøre det alene.

No Comments

Leave a Reply