Uncategorized

bedhead self absorbed

2. desember 2010

Vil anbefale en veldig god shampoo til alle som har kjemisk skadet hår! Jeg har jo både bleket og farget håret mitt mye de siste årene, noe håret mitt er svært preget av. Det ser ofte tørt og flatt ut, og da er det viktig med litt medisin til håret! Tigi Bedhead sin Self Absored shampoo og balsam inneholder masse gode vitaminer for håret, og funker bra hvis man vil ha fylde og glans i håret, og den skal også forebygeg splittede tupper.

Blivakker.no har en kampanje nå, så det er 40% rabatt på alle disse produktene! Så alle de store frisørflaskene koster nå 119 kroner, og hvis dere i tilegg bruker rabattkoden «Ida» får dere 10% ekstra prosent i avslag. Smil, du har gjort en god deal, hehe, som de sier på reklamen. Produktene jeg snakker om finner dere her. Finnes mange varianter for forskjellige hårtyper.

Og bare et lite PS. De lukter himmelsk!

Innlegget er sponset av Blivakker.no.

No Comments

Leave a Reply