Uncategorized

sprey tæn

2. desember 2010

Å finne fram var ingen sak. Akkurat som Google Maps sa, tok det 14 minutter. Eller, det ville tatt 14 minutter om vi ikke stoppet for lunsj først. På vår vei fant vi nemlig en haug av koselige, små restauranter, så angrer litt på at vi ikke har gått strekningen før. Anette er pizzakjenner til de grader, og etter noen gode ord om California Pizza, satte vi oss ned der for å spise. Nam!

Og så videre til LA tanning studio. Og det var noe litt annet i Norge, skal jeg si dere! Full betjening, 18 årsgrense – og svindyrt. For å ligge 12 minutter i det beste solariumet kostet det over 300 norske kroner. Heldigvis er vi studenter her, så da er alt mye billigere. Vi bestemte oss for å ta en bodyspray i stedet, og med studentrabatt kostet det bare en hundrelapp. Og bedre for huden enn solarium!

Må si det var litt skummelt da. Stod der i en slags dusj med hårnett, og lukket øynene mens dette store maskineriet hveste, freste og sprayet mot meg som om jeg hadde gjort den noe vondt. Men en naturlig og fin farge ble det i hvert fall! Må nok tilbake før jeg reiser hjem.

No Comments

Leave a Reply