Uncategorized

fest i hodet mitt

4. desember 2010

Bloggen har hatt litt nedetid, jeg vet ikke helt hvorfor. Ikke at jeg har hatt så mye spennende å meddele, har faktisk begynt å bli syk og prøver derfor å ta det litt rolig. Skulle egentlig på et houseparty i dag, og stod vel egentlig klar med både kjole og oppusset ansikt da jeg forstod på halsen og hodet mitt at det ikke var et smart trekk å dra. Kjennes ut som om jeg har spist grus og drukket nitten Vodka Redbull uten å bli full. Helt surrete i hodet.

Men det er like koselig å bare kose seg her hjemme. Kom meg ikke opp på skolen i dag, men Annie dro meg opp i 11-tiden, og fikk meg med ut for å spise litt og kjøpe flere julegaver. I tillegg tok vi turen innom et spa, og det føltes veldig godt å bli stelt litt med på en stakkars-meg-dag. Selv om jeg følte meg som en slavedriver, da jeg fikk manikyr, fotmassasje og pedikyr samtidig. Visste forresten ikke at jeg kunne være kilen under føttene heller. Det var bare flaks at hun som tok seg av føttene mine ikke fikk to tær i nesa.

Litt flere julegaver fikk jeg også kjøpt. Jo flere som er i boks, desto mer ro får jeg i kroppen. Jeg er så dårlig på gaver, det er helt sykt. Skulle tro det var enkelt å kjøpe gaver til noen man har kjent i 20 år. Ender alltid opp med å kjøpe masse meningsløst skrot.

I kveld er det Annies siste kveld her. Vi har kost oss med mat fra vår italienske yndlingsrestaurant, og akkurat nå har vi gått hver for oss for å pakke kofferter. Jeg er helt overrasket over hvor god plass jeg har! Kjøpte en ekstra bag i dag, og nå føler jeg nesten at jeg må handle flere ting og klesplagg for å fylle opp. Det var noe nytt.

Jeg spurte forresten roomien min i dag om de spiser hunder i japan. Det gjør de absolutt IKKE. Men de gjør det i Kina. Så vet vi det.

Ps. Det var forresten noen av dere som mistenkte meg for å ha KLIPPET føttene mine inn i et bilde av en solnedgang i forrige innlegg. HERREGUUUD, dere er teitere enn meg, og jeg er skikkelig teit. Spør hvem som helst. Og ja, selvfølgelig. Gikk et kvarter bort til solariumet og tok bilde av føttene mine foran en plakat, i stedet for å gå fem minutter ned til stranden for å se på den faktiske solnedgangen. Får tannverk.

No Comments

Leave a Reply