Uncategorized

ække mye glam over det her

5. desember 2010

Alright. Bagasjen er pakket, humøret er dårlig og passet ligger klart til bruk. Gruer meg som en gal til å sitte inneklemt mellom fremmede mennesker på et fly. Ringte for å oppgradere til business class, men det kostet så mye som tretti tusen norske kroner. Jeg bare; nei takk, det var litt for billig for meg gitt.

Dette er passet mitt. Hvilket land tror dere jeg kommer fra?

Det mest festlige skjedde i leiligheten for en times tid siden, forresten. Jeg stod og pakket siste rest ned i kofferten, da et par to meter lange bein kom spaserende inn i leiligheten, etterfulgt av tre rosa kofferter og en Louis Vuitton. HEI BRASIL! Åh, nei, jeg rekker ikke legge ut i lange baner om alt det tåpelige hun har rukket å gjøre på en time, for nå må jeg ringe en taxi og komme meg til flyplassen. Fem timer før. It’s LA!

Ønsk meg en god tur eller ei. Kommer ikke til å ha en god tur uansett, åååååå, gi meg business class. Kan man late som om man hyperventilerer og blacker ut, og så får man ligge/sitte et annet sted i flyet?

Hvis dere savner meg når jeg ikke blogger, kan dere følge meg på twitter.com/idawulff. Der oppdaterer jeg hele døgnet og fra over alt! : ) Som en liten miniblogg.  See you soon, then.

No Comments

Leave a Reply