Uncategorized

jeg bare hæ lissom

7. desember 2010

Godt gjort. Jeg sovna klokka seks på ettermiddagen, og har nå sovet i fem timer. Ofte pleier jeg ikke å unne meg mer enn fem timer søvn, så nå kommer jeg vel til å bli liggende og stirre i taket i hele natt. Skråtaket. Jeg hater skråtak.

Men hadde det i hvert fall superkoselig med Maria. Føles ut som om jeg ikke har sett henne på evigheter selv om det bare er litt over en måned siden, så det var gøy å catche up på alt vi har gått glipp av i hverandres liv. Da oppdateringene var gjort, mimret vi tilbake til sommern mens vi spiste lunsj, og jeg tror ikke jeg har ledd så høyt og hardt på et halvt år. Hvordan er det egentlig mulig å gjøre så mange tabber, flauser og feil som vi gjør. Jeg har ikke ord. Men vi har alltid noe å le av i ettertid, så hvorfor ikke bare fortsette i samme løypa.

Etter at vi hadde kjøpt matchende t-skjorter, spist og skravlet ferdig, samt handlet, dro jeg hjem for å begynne på middag til familien.

Handlet inn til veldig enkel og rask matlaging, jeg er veldig glad i de ferdige indiske sausene fra Uncle Bens, så jeg pleier bare å bruke dem, kaste glassene og late som om jeg har laget alt fra bunnen av. HVORFOR skal man liksom lage ting fra bunnen av når det både er billigere og smaker bedre når man kjøper det ferdig? Finnes det i det hele tatt noen som baker kaker fra bunnen lenger? Just wondering.

Folk klikker i vinkel når jeg lager trutmunn på bilder, eller når jeg har jeg-prøvde-å-være-sexy-men-jeg-mislyktes-blikket, jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg er jo så pen. Alt kler den smukke!

Her er t-skjorta vi kjøpte lik. Vi er ganske sånn «og jeg bare hæ lissom«, men til gjengjeld er vi veldig klare over det.

No Comments

Leave a Reply