Uncategorized

kafè midt på dagen er for nybakte mødre

7. desember 2010

Og jeg er ingen nybakt mor. Men kafè skal jeg på uansett. Er ikke vant til å være i Tønsberg på dagtid uten å ha jobb eller skole. Sommerferie er jo en ting, men nå er det snø opp til anklene, og stort sett alle er opptatt med sitt.

Skal straks møte Maria, my very very best friend. Hun er egentlig den eneste av mine gode venner som fortsatt er igjen her i Tønsberg, så flaks at hun har tid til meg!

En av tingene som gjør det helt greit å være hjemme er jo de kjære venninnene mine. Satt nærmest og hoppet i setet på flyet fordi jeg var så gira på å komme hjem og klemme på dem, men jeg må dessverre vente til helgen med å se de fleste. SMS’er tikker inn fra alle venninnekanter, og for en gangs skyld ser det ut som om det er meg det er bruk for. Er vanligvis jeg som løper til venninnene mine med mine egne hjertesukk og såpeopraer, men på den korte tiden jeg har vært borte, har de fleste av venninnene mine rotet seg inn i hvert sitt lille eventyr. Gleder meg til å høre alt som har skjedd den siste måneden, og ikke minst til å være den hjelpende hobbypsykologen, haha!

Har pakket meg godt inn allerede, og flere plagg skal på før jeg våger meg ut i kulda og setter meg på bussen inn til byen. Det er så isende kaldt her at hårene reiser seg, til og med på steder jeg ikke har hår!

No Comments

Leave a Reply