Uncategorized

hva gjør man når alt er gjort?

8. desember 2010

God morgen! Klokka er ti, og jeg har allerede vært våken i fire timer. Har rukket å lage frokost til familien, rydde kjøkken, styre med adresseendring, betale regninger, svare på en haug av mailer, sende ut fakturaer, spise for andre gang – og nåå kjeder jeg meg.

Hva i ALLE dager skal jeg ta meg til nå? Ikke har jeg lappen, og hadde jeg hatt det hadde det sikkert vært for glatt til å kjøre noe sted uansett. Så nå tror jeg rett og slett bare jeg skal spre meg selv og alle sakene mine utover badegulvet, barbere legger, nappe øyenbryn, bleke tenner og spraye huden oransje.

Fikk mange spørsmål om t-skjorten i forrige innlegg, tydligvis mange som vil ha! Maria og jeg kjøpte den på Bik Bok, men fikk en kommentar om at den kan kjøpes på nett hos Probat her. Lissom. Flere kule shirts!

1 Comment

  • Reply dobry sklep 12. mars 2024 at 19:47

    Wow, superb blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made running a blog look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content
    material! You can see similar here najlepszy sklep

  • Leave a Reply