Uncategorized

la oss danse sammen på høye hæler

9. desember 2010

Neste helg, altså fredag 17. desember, reiser jeg til Kristiansand sammen med Nelly.com for å hoste på Nelly High Heels Party! Gjorde det samme i fjor, og nekter å gå glipp av muligheten i år. Et utrolig morsomt arrangement, spesielt for jenter som er glad i sko. Det sier vel seg selv!

Eventet holdes på Havana Etcetera i Kristansand sentrum, og de 99 første jentene som kommer får velge seg ut et par sko fra Nellys skokolleksjon. De 150 første som kommer, får goodiebags til en verdi av 1.000 kroner. Av erfaring vet jeg at dette ikke er goodiebags som inneholder en flaske vann og en sjokolade! Absolutt verdt å få med seg.

Så er du skoholiker, bloggleser eller bare klar for en bra fest, ta turen innom Havana fredag neste uke og fest med oss! Det er 20 års aldersgrense, og eventet kan dere finne på Facebook her.

KOMMER DU?! : )

nellykommm-500x500.jpg

Her er jeg før Nelly-party i januar, i sko og kjole fra Nelly.com.

No Comments

Leave a Reply