Uncategorized

oppe før sola, nok en gang

9. desember 2010

Gud, dere må være lei av å lese om min barnslige døgnrytme. Men den er stort sett det eneste nye jeg opplever om dagen, og til alles informasjon, så har jeg funnet ut at jeg sover i cirka 20 minutter lengre hver eneste dag. Så det kommer til å ta en stund før jeg er tilbake på normalen.

Våknet i dag som alle andre dager opp før sola stod på himmelen, og ble nødt til å falle inn i verdenen av kjedelige og noe småpatetiske TV-programmer igjen for å slå i hjel litt tid. Er ikke mye man kan gjøre når man har folk rundt seg som ønsker å sove. Bare jeg snudde meg rundt i senga fikk jeg høre; HYSJ, så det ble til at jeg ble sittende og gjette på Sonen sine morgenquizer. Eller, gjette? De sier jo bokstavelig talt svaret, før de forklarer reglene som går ut på at man må sende inn det riktige svaret to ganger på rad – før de understreker at det ikke er NOEN andre som har greid å gjette seg fram til det riktige svaret.

GOD MORGEN! : ) Push up- BH fra Victorias Secret, ikke silikon, som noen av dere spekulerer i. Takk for meg.

No Comments

Leave a Reply